Sinterklaascadeaus kind

Sinterklaascadeaus voor kinderen

Wanneer u met uw kind Sinterklaas wilt vieren zal u voor uw kind ook cadeautjes aanschaffen. Het leukste van de viering is echter het er in enkele weken naar toe leven met uw kind. Zo lang een kind er in geloofd moet men daar dankbaar gebruik van maken. U kan met uw kind de weken voorafgaand aan Sinterklaas samen de voorbereidingen treffen. Ga met uw kind verhaaltjes vertellen als hij naar bed gaat. Natuurlijk geen angstige verhaaltjes over de Sint en de zwarte pieten maar die waarvan hij/zij blij wordt en vol verwachting is van de Sint en zijn knechten.

Bekijk hier Sinterklaascadeaus voor kinderen >>

Meer leuke Sinterklaas cadeautjes zijn o.a.:

De weken voorafgaand aan de sinterklaasavond kan men, als hij in het land is, bijvoorbeeld enkele keren per week zijn/haar schoentje laten zetten. Wanneer u daar een wortel in stop kunt u zeggen dat de wortel voor het paard van de Sint is als hij langskomt. Als je lief bent geweest zal de Sint daar soms een leuk cadeautje inleggen. Als uw kind dan in de ochtend wakker wordt zal hij/zij natuurlijk direct naar zijn/haar schoentje gaan kijken. Zit er een cadeautje in dan zal hij/zij zeer gelukkig zijn. Je kan dit ook gebruiken door aan te geven dat niet iedere keer dat je een schoentje zet de Sint er een cadeautje in kan leggen. Er zijn nog meer kinderen die ook een cadeautje willen hebben. Het paard zal de wortel wel opeten natuurlijk.

Je kan de weken voorafgaand aan de viering van de verjaardag van de Sint de cadeautjes samen met uw kind uitzoeken. Dit kan je doen door de reclameboekjes door te bladeren, die met een zeer vaste regelmaat binnenkomen rond die periode. Laat uw kind aangeven wat hij graag wilt hebben. Uw kind zal nooit kijken naar de kosten van het cadeautje. Laat u daarom ook nooit gek maken door het cadeau van de buren, kennissen, vrienden of familie. U geeft uw kind wat u wilt. U zorgt er voor dat uw kind gelukkig is en dat is niet afhankelijk van de waarde van het cadeau. Het belangrijkste is dat u uw kind begeleid in de opvoeding en er altijd voor hem/haar bent. Daar is een kind veel beter mee dan door alleen maar dure cadeaus te kopen en verder er niet naar om te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *