Sinterklaascadeaus 3 jaar

Sinterklaascadeau voor een drie jarige

Voor het vieren van het Sinterklaasfeest moet je voor een die jarige langzaam naar toe werken. Je kan, enkele weken voor de bewuste avond, gaan beginnen om samen met je kind verhaaltjes voor te lezen die over de Sint en de zwarte pieten gaan. Je moet een kind van drie jaar nooit bang maken van de Sint en de zwarte pieten. Ook is het leuk om samen met je kind, een paar keer per week, de filmpjes van de Sint en de zwarte pieten op de tv te bekijken. Hij/zij moet weten dat de Sint op zijn verjaardag cadeautjes aan de lieve kinderen komt afgeven.

Een paar keer per week is het ook een leuke bijkomstigheid om samen met je kind het schoentje te zetten met daarin een wortel voor het paard van de Sint. Wanneer de wortel uit schoentje is de andere ochtend is de Sint langs geweest en zal er in de meeste gevallen een klein cadeautje inliggen. Het kind zal hierdoor blij verrast zijn. Deze manier kan ook een opvoedkundige werking hebben. Er zal niet altijd een cadeautje in het schoentje moeten liggen. Je kan hem/haar er dan op wijzen dat de Sint ook bij alle andere kinderen langs moet gaan. Hij zal zijn cadeautjes moeten verdelen met andere kinderen.

Bekijk hier Sinterklaascadeaus voor een 3-jarige >>

Om tot een leuk cadeau voor een kind van drie jaar te komen kan je samen uitzoeken wat hij/zij graag zou willen hebben. Tegen de weken, voorafgaand aan de bewuste avond, komen er genoeg reclame boekjes binnen die je kan gebruiken voor het uitzoeken van een cadeau. Ga samen met je kind gezellig op de bank zitten en laat hem/haar aanwijzen waar de belangstelling naar uit gaat. Je zal hierbij merken dat een kind niet speciaal voor een duur cadeau zal kiezen. Een kind van drie jaar zal een kleurrijk cadeau kiezen waarop leuke figuurtjes staan afgebeeld. Ga als ouders in ieder geval niet mee in de gekte van tegenwoordig om een cadeau te kiezen voor je kind dat duurder is dan het cadeau van je vrienden of buren. Alleen het vieren van de Sinterklaasavond met je kind(eren) moet gezellig zijn zodat ze er voor het volgende jaar weer naar verlangen.

Bekijk alle cadeaus op PrachtigKado.nl voor Sinterklaas en meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *