Sinterklaascadeaus 14 jaar

Sinterklaascadeaus 14 jaar

Ons gezin was op zoek naar een sinterklaascadeau voor onze 14 jarige. We wilden wel eens iets heel speciaal voor onze tiener. Het is namelijk niet makkelijk om toffe cadeaus te blijven vinden voor deze leeftijd.

Daar we dus op zoek waren naar iets origineel vonden we deze leuke site waar we gepersonaliseerde cadeaus vonden. Sinterklaas is een leuke gelegenheid om je kind eens extra in de watten te leggen. Ons kind is niet meer van de jongste maar toch blijft Sinterklaas iets magisch hebben. Natuurlijk gelooft die niet meer in de mytische figuur maar cadeautjes krijgen ze allemaal nog graag rond deze periode ongeacht hun leeftijd.

Bekijk hier Sinterklaascadeaus voor 14-jarigen >>

Meer leuke Sinterklaas cadeautjes zijn o.a.:

Vandaar onze zoektocht naar iets anders, iets appart. Dus viel onze oog op deze gepersonaliseerde cadeaus. Het is leuk om iets te hebben wat niet iedereen heeft. Iets waar je mee kan uitpakken en kan mee stoeffen. Iets waarvan anderen zeggen wow… zoiets zou ik ook wel willen krijgen.
Wie zou er nu niet graag een broodtrommel met een leuke foto van zichzelf op, krijgen, of een tekenset of rugzak met je eigen naam op in de stijl die je zelf wilt. Hoe fantastisch is het niet om zo’n sinterklaascadeau te mogen ontvangen.
Het zijn niet enkel de chocolade en snoep die belangrijk zijn op deze dag, maar vooral het samen zijn met ons gezin en deze dag in schoonheid te kunnen vieren. De cadeaus en het snoepgoed zijn een welgekomen extra. En als de caudeaus dan gepersonaliseerd zijn dan kan deze dag al helemaal niet meer stuk.

Voor ons is het een dag van gezellig samen zijn en elkaar iets uniek te kunnen schenken. Om te genieten van het snoepgoed en de chocolade en om er mooie herrinneringen aan over te houden zoals de caudeaus die we aan onze kinderen geven. Geniet er vooral van van Sinterklaas te vieren want onze kinderen worden nog zo snel groot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *