Sinterklaascadeau kind 4 jaar

Sinterklaas cadeau voor een kind van 4 jaar

Een Sinterklaascadeau voor een kind van 4 jaar is alsof je jezelf een cadeau geeft. Dit dan wel als je een cadeau geeft wat het kind graag wilt hebben. Hij zal dan zo blij zijn dat je er zelf gelukkig van wordt. Het is voor je zelf een feest als je kind nog steeds in de goedheilig man geloofd. Dan wordt er gedurende de weken voorafgaande aan het kinderfeest van Sinterklaas langzaam naar het hoogtepunt toe gewerkt.

Een kind zal enkele weken voorafgaande aan de dag van de viering enkele keren zijn schoen willen zetten. Hierin stopt hij dan een wortel in voor het paard van Sinterklaas. De volgende ochtend, als hij dan wakker is geworden, zal hij met grote belangstelling gaan kijken of de Sint er een cadeautje in heeft gedaan. Ook al is dit maar een klein cadeautje, hij zal er zeer tevreden mee zijn.

Bekijk hier Sinterklaascadeaus voor 4-jarigen >>

Meer leuke Sinterklaas cadeautjes zijn o.a.:

Wat een kind graag wilt hebben kunt u bereiken door in de reclameboekjes die u krijgt aan te laten aangeven wat hij/zij graag wilt hebben. Wat ook belangrijk hierbij is dat u aangeeft dat het niet een te groot cadeau mag zijn omdat de Sint ook veel andere kindjes een cadeautje moet geven. Door een kind zo bezig te houden is dat een mooie gelegenheid om langzaam naar het Sinterklaasfeest toe te leven. Wanneer het zo ver is kunt u alle cadeautjes van het kind op tafel leggen zodat hij/zij als men wakker wordt de cadeautjes ziet. Een extra verrassing kan het zijn dat als er een wat groter cadeau wordt gevraagd, zoals een step of fiets, die in een andere kamer plaatst en die pas laat zien als men al met de aanwezige cadeautje gepeeld heeft. Eerst zal het kind denken en misschien met enige teleurstelling vragen naar de step of fiets maar zal extra verrast zijn als ze het cadeau toch krijgt. Voor een kind kunt u de Sinterklaasvering zo aantrekkelijk maken als u dat zelf wilt. Ook mag er dan snoep worden gegeven wat men anders misschien niet mag hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *