Sinterklaascadeau 5 jaar

Sinterklaas cadeau 5 jaar

De magie van Sinterklaas.
Echt waar, 5 december is dé dag waar 5-jarigen een heel jaar naar uitkijken. Gefascineerd hebben ze naar de televisie gekeken wanneer de Goedheilig Man en zijn Zwarte Pieten aankwamen met de stoomboot. In het kleuterklasje hebben ze prachtige tekeningen gemaakt. Mama en Papa hebben geholpen met het opmaken van de Sinterklaasbrief. En met Oma en Opa zijn ze op bezoek geweest bij de Sint in het nabij gelegen shoppingcenter. Nog steeds, super spannend allemaal! Want zijn ze wel zoet geweest?5-jarige kindertjes weten al heel goed wat ze graag zouden krijgen van Sinterklaas. En ze beseffen ook dat de Sint op verschillende plaatsen langskomt. Bij Mama en Papa thuis, maar ook bij de grootouders. Sinterklaaslijstjes worden een jaar lang gemaakt. De laatste weken speuren de kindjes in de reclameboekjes naar het speelgoed dat ze ab-so-luut willen hebben. Mama en Papa die hebben het vanop een afstandje gevolgd. En ervoor gezorgd dat de oh zo belangrijke Sinterklaasbrief tijdig op de post ging. De Goedheilig Man zal de brief nu toch wel ontvangen hebben in Spanje zeker?

Bekijk hier Sinterklaascadeaus voor 5-jarige >>

Meer leuke Sinterklaas cadeautjes zijn o.a.:

En dan komt 5 december langzaam aan dichterbij. Sinterklaas heeft nu alle wensen van alle brave kindjes ontvangen. Wat een lijst. Sinterklaas moet alle speelgoed nog kopen natuurlijk. Een hele taak. Goed rondkijken doet hij. En vergelijken. Als een goed huisvader. Hij zoekt de mooiste cadeautjes uit.

En dan is hij klaar. Alle cadeautjes zijn gekocht. Tijd om samen met de Pieten ze klaar te maken voor het transport en een stipte levering bij de kindjes thuis. Op het avondje natuurlijk, wanneer de maan schijnt door de bomen. De cadeautjes, chocolade, mandarijntjes en pepernoten worden vlot door Piet via de schoorsteen in het huis van de kindjes gezet. Sinterklaas glimlacht als hij denkt aan de gelukkige gezichtjes van de kindertjes wanneer ze morgenvroeg opstaan. Dag Sinterklaasje, tot volgend jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *