Sinterklaas cadeautjes tot 20 euro

Sinterklaascadeautjes tot €20,-

Indien u jaarlijks met een vaste groep de sinterklaasavond viert kunt u daarvoor , om het niet onnodig duur te maken, afspraken maken. U kunt briefjes trekken met daarop de naam voor wie het cadeautje gekocht moet worden. Je kan daarbij een vast bedrag afspreken wat er ongeveer besteedt moet worden aan de persoon voor wie het briefje is getrokken. Voor een bedrag van €20,- kan je verschillende cadeautjes noteren. Ook verschillende goedkopere vermelden zodat men zelf kan kiezen wat men wil geven om tot het bedrag te komen. Omdat u natuurlijk niet van iedereen weet wat hij/zij graag zou willen hebben kunt u op het briefje enkele cadeautjes laten schrijven die hij/zij zou willen hebben. Door jaarlijks steeds het bij een ander te vieren wordt er op een goede manier gewisseld. Ook moeten de personen, bij wie de avond wordt gevierd, geen extra onkosten maken.

Bekijk hier Sinterklaascadeaus voor tot 20 euro >>

Er kan een lijst worden gemaakt van de versnaperingen die men wilt gebruiken tijdens bewuste avond. De een zal bier willen drinken en de ander weer witte-, rode wijn of alleen frisdrank. De een wilt chips en de ander weer nootjes, enzovoort. Wanneer dat allemaal bekend is kan je dat gaan verdelen zodanig dat iedereen wat meebrengt. De persoon waarbij het wordt gevierd hoeft dat jaar niets extra’s aan te schaffen. Hij/zij stellen hun huis beschikbaar voor die bewuste avond. Als men dat jaarlijks bij een ander doet wordt alles op een eerlijk wijze verdeeld.

Tijdens het uitpakken van de cadeautjes kan men de gezelligheid verhogen door het draaien van lekkere muziek. Het is belangrijk dat men voorafgaande aan het uitpakken van het cadeautje eerst de rijm voorleest die erbij aanwezig is. Het is belangrijk dat iedereen een rijm maakt en dat bij het cadeautje voegt. Een van de belangrijkste zaken voor een rijm is dat het nooit kwetsend mag zijn wat er in staat. Zorg ervoor dat om een rijm gelachen kan worden en probeer de positieve kanten van de persoon, voor wie u de rijm maakt, te omschrijven. Dat maakt het leuk en interessant. Je kan ook afspreken dat een cadeau origineel moet worden ingepakt. Alleen inpakken in een sinterklaaspapier is dan niet voldoende. Je kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat het moeilijk is uit te pakken. Ook kan je er een mooi cadeau van maken waarbij u het jammer vindt dat het stuk moet worden gemaakt om te kijken wat er in de verpakking zit. Al met al zorg voor een leuke en gezellige avond want dat is de opzet van de Sinterklaas viering.

Meer leuke Sinterklaas cadeautjes zijn o.a.:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *