Sinterklaas cadeautjes top 10

Sinterklaas cadeautjes top 10

Ieder jaar weer blijkt het vinden van een geschikt Sinterklaas cadeau een echte opgave. Om het makkelijker te maken hieronder een Sinterklaas cadeautjes top 10. Wie weet ben je deze keer snel klaar.

Bekijk hier de Sinterklaascadeau top 10 >>

1. Met stip op een staat de knuffel met de naam van het kind en een hartje er naast. Kies een van de vele, leuke knuffels en laat die bedrukken.
2. Natuurlijk kun je dit ook voor jouw lief doen, zeker als je nog in de eerste fase van jouw verkering zit. Voeg dan wel jouw naam ook toe, zodat heel duidelijk is wie van wie houdt.
3. Het wordt moeilijker wanneer de ouders en schoonouders in beeld komen. Maar is dat echt nodig? Zouden ze niet blij zijn met een persoonlijke badjas, waarop hun naam prijkt? Of een sleutelrek met een foto van jullie gezin?
4. Iedereen die koffie of thee drinkt, kun je blij maken met een hele persoonlijke mok. Denk eens aan papa’s eigen koffiemok met lepel en met foto van mama en kids. Je kunt er voor kiezen een gezinsrek te laten maken, met daarop de foto van ieder afzonderlijk, zodat iedereen een eigen mok heeft.
5. Voor de gezellige avond een lekkere fles wijn. Geen gewone, maar een wijntje met een eigen etiket, zoals “Geniet van deze Chateau PeterElla”. Dit is een geschenk dat je meerdere personen kunt aanbieden.
6. Voor de kids kan een eigen ID Tag met foto enorm spannend zijn.
7. Kookt jouw partner graag? Denk dan eens aan een short en koksmuts met opdruk. Dit is uiteraard ook geschikt als geschenk voor pa of/en schoonvader.
8. De iPhone hardcase met opdruk. Het beschermt de iPhone en herinnert bij gebruik aan de persoon wiens foto er op gedrukt is. Echt iets voor jonge liefde.
9. Een sweater met opdruk. Je zou het stopwoord van jouw lief op een sweater kunnen laten drukken. Of een leuke tekst met of zonder foto.
10. Is jouw partner een sportief type? dan komt een bidon met opdruk, een oranje short met opdruk of een knuffelleeuw met opdruk in beeld.

Tien mogelijke, hele persoonlijke Sinterklaas geschenken. Kies gewoon de leukste.

Meer leuke Sinterklaas cadeautjes zijn o.a.:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *