Sinterklaas cadeau tips vrouwen

Sinterklaas cadeau tips voor vrouwen

Samen een Sinterklaasavond door brengen met familie en vrienden kan en moet op voorhand een gezellige avond zijn. Omdat het een kostbare aangelegenheid is om voor iedereen een cadeau te moeten kopen kan je bijvoorbeeld briefjes trekken met de naam van de persoon voor wie je het cadeau moet kopen. Je kan het bedrag afspreken dat je wilt besteden voor het kopen van de cadeautjes, voor de getrokken persoon en dat men voor dat bedrag behalve de naam ook een paar cadeautjes op het briefje erbij schrijft van wat je graag wilt hebben. Daarnaast kan je afspreken dat je voor je geliefde, voor je vrouw of man zelf een extra cadeau kan aanschaffen.

Bekijk hier Sinterklaascadeaus voor vrouwen >>

Voor het extra aanschaffen voor een cadeau voor je vrouw of vriendin zal je moeten proberen een origineel cadeau te bedenken. Er zijn ontzettend veel originele cadeaus te bedenken die je zou kunnen geven. Denk hierbij eens aan een cadeaubon voor een uitje voor twee, een leuke tas, laser keyboard, softijsmachine enzovoort. Zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan met het benoemen van originele cadeaus. Je weet echter wel wat je vrouw of vriendin graag wilt hebben. Wat wel van belang is dat je de anderen niet moet proberen af te troeven door het duurste en grootste cadeau te geven. Daar gaat het niet om tijdens het vieren van Sinterklaasavond. Het gaat hierbij om de gezelligheid, om samen de cadeautjes uit te pakken met lekkere hapjes en drankjes. Het draaien van gezellige muziek op de achtergrond zal de sfeer ook in een gunstige zin beïnvloeden.

Je kan de cadeautjes inpakken in gewoon inpakpapier maar je kan er ook meer werk van maken. Je zou er voor kunnen zorgen dat het moeilijk wordt om het cadeau uit te pakken. Hiervoor zal hij/zij, die het cadeau inpakt, meer energie moeten steken om het cadeau origineel in te pakken. Het gebruik van veel plakband is een van de opties. Het is belangrijk de cadeaus te voorzien van een rijm. Zorg dat de rijm de positieve zaken van de persoon omschrijft en voor al geen kwetsende dingen. Dat zou de avond alleen maar negatief beïnvloeden en dat kan niet de opzet van een rijm en gezellige avond zijn.

Meer leuke Sinterklaas cadeautjes zijn o.a.:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *