Sinterklaas cadeau tips voor mannen

Sinterklaas cadeau tips voor mannen

Sinterklaas komt ook dit jaar weer in het land, maar naast de pret komt ook de drukte weer om de hoek kijken. Wat gaan we dit jaar weer doen: trekken we lootjes? Koopt iedereen één pakje voor ieder ander. En vooral: wát ga je kopen? Met wat voor soort cadeau maak je mannen blij en maak je het ook persoonlijk? Echte mannencadeau’s zijn natuurlijk een idee, maar een pakje toegespitst op de persoon eigenlijk nog veel leuker.

Bekijk hier Sinterklaascadeaus voor mannen >>

Meer leuke Sinterklaas cadeautjes zijn o.a.:

Tja, daar zit je dan. Het papiertje voor je liegt er niet om: je hebt een man getrokken! Wat nu?
Wat we vooral met onze pakjesavond willen, is toch gezellig samenzijn. Til dus niet te zwaar aan de verwachtingen, maar maak er vooral iets gezelligs van. Je weet vast wel iets van de man die je getrokken hebt. Een leuke hobby, bijvoorbeeld. Dat is dan alvast een mooi onderwerp voor de surprise, als we die ook moeten maken. Is voetballen helemaal zijn ding? Dan is van papier-marche zo een bal in elkaar gezet of ga voor het glas bier uit de derde helft…..
Een gedicht maak je vooral over zijn eigenaardigheden, de maffe dingen die gebeurd zijn of opmerkingen die hij altijd maakt. En het pakje? Als we het zonder een verlanglijstje moeten doen, ga dan voor iets wat bij zijn hobby of werk hoort. En dan is een grappig detail wel op zijn plaats! Voor een fervent koffiedrinker kan je denken aan een mok met een foto van hemzelf op vakantie. Voor een voetballer een voetbalkalender of een toetsenbord met maffe kleuren voor de computernerd.
Heb je geen flauw idee wat de persoon in kwestie graag doet? Dan zit er niks anders op dan te gaan voor algemene cadeau’s die de meeste mannen wel zien zitten. Een bierpakket, boekenbon, iets voor de computer of een echte mannengeur.
Bedenk dat leuke cadeau’s met het Sinterklaasfeest het goed doen: het verhoogt de sfeer zeker, net als een leuk geschreven gedicht of een hilarische surprise!

Tip: Alle cadeaus vind je op PrachtigKado.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *