Sinterklaas cadeau kind

Sinterklaas geeft een knuffel met naam en adres.

Zoek u nog een Sinterklaascadeau voor u zoon of dochter, dan vraag ik u om even het onderstaande verhaal te lezen en even stil te staan bij de spanning die stijgt in deze laatste loodjes voor 5 december.

Bekijk hier de Sinterklaas knuffels met naam en adres >>

Het is weer bijna Sinterklaas en niet alleen bij de kinderen stijgt de spanning maar ook bij ons. Wat voor een leuke producten kunnen we verzinnen voor de kinderen. Ze zitten al een tijdje recht en kijken verlangend uit naar de dag waarop ze hun schoen weer voor de schoorsteen mogen zetten. Niet elke nacht verloopt even soepel. Sommige kinderen liggen half wakend in hun bed om toch vooral niet zwarte piet te missen als hij een cadeautje komt brengen. Sommige staan stil bij het feit dat het blijkbaar voor Zwarte Piet mogelijk is om zomaar in hun huis te komen. Sinterklaas brengt niet alleen vreugde maar wel degelijk ook spanning.
In deze spannende tijd kunnen ze dan ook wel een extra geruststellende knuffel gebruiken. Een knuffel die altijd zijn weg weer terugvindt. Sinterklaas krijgt jaarlijks vele verlanglijstjes te zien waarop staat, kan u mijn knuffel ook weer vinden en terugbrengen. Sinterklaas vond een mogelijkheid om een knuffel een naam en adres mee te geven. Op zijn t-shirt misschien wel een foto van zijn baasje, omdat hij zo’n grote fan is van die grote knuffelvriend van hem. Sinterklaas wordt niet voor niets de grootste kindervriend genoemd en doet er alles aan om de spanning die om zijn persoon hangt te verminderen. Elk kind haalt die troost uit moeders rokken of het vasthouden van een knuffel. Sinterklaas probeert wel elk jaar met zijn Zwarte Pieten te praten en ze op het hart te drukken de kinderen niet te laten schrikken, niet bang te maken, maar het blijft een heikel punt. Een spanningsveld. Sinterklaas hoopt op de hulp van alle lieve ouders want zoals even tussen ons gezwegen allemaal weten. Hij kan het niet alleen.

Meer leuke Sinterklaas cadeautjes zijn o.a.:

Veel plezier met het uitzoeken van een mooi cadeau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *