Sinterklaas cadeau kind 4 jaar

sinterklaas cadeau kind 4 jaar

Feest op 5 december voor alle brave 4-jarige kindjes.
Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan. De jaarlijkse hoogdag, Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten komen aan in de haven. Onze kindjes kennen de Goedheilig Man zeer goed en wachten vol verwachting op hetgeen Sinterklaas heeft meegenomen in zijn boot uit Spanje: dé cadeautjes!Mama en Papa staan ook mee op de kade. ‘Ik zie hem al staan’, roept Papa. En stilletjes hopen ze dat de Sint dit jaar plezierige maar ook nuttige geschenkjes heeft uitgekozen voor hun 4-jarige. De speelkamer ligt namelijk helemaal vol, geen plaatsje is meer over. De kastjes in de kinderslaapkamer puilen uit. De collectie boekjes en DVD’s doen stilletjes aan de rekken inzakken. En de reserve plastic boxen zijn ook helemaal vol. Mama en Papa hebben dan ook ijverig meegeholpen aan de brief voor sinterklaas van hun 4-jarige. Wat kan die kleine deugniet allemaal gebruiken? Misschien een leuk nieuw tasje om naar de kleuterklas te gaan? Een badjasje om binnenkort voor het eerst naar de zwemles te vertrekken?

Bekijk hier de leukste Sinterklaascadeaus voor een kind van 4 jaar >>

Daar huppelt het paardje. Sinterklaas komt op zijn verjaardag op 5 december steevast op bezoek. Hij zorgt er samen met zijn Pieten voor dat alle cadeautjes netjes thuis geleverd worden. Daar wordt aan de deur geklopt? Wie zou dat zijn? Het hartje van de kleine bonkt, is hij wel zoet geweest? De bevestiging volgt snel. Uit de zak van Sinterklaas komen de prachtigste cadeautjes, ook het hele grote pak. Maar ook van de lekkere chocolade letters, pepernoten en zoete appeltjes van oranje zal het kindje smullen. Sinterklaas, de vriend van elk kind.

Mama en Papa vinden het heerlijk het gelukkige gezichtje van hun deugniet te zien. De cadeautjes zijn perfect. Volgens jaar komt de Sint vast en zeker weer. Dag Sinterklaasje, daaag, daaag, Zwarte Piet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *