Sinterklaas cadeau kind 3 jaar

Sinterklaas cadeau kind 3 jaar

Een Sint cadeau voor een driejarige:
Wat een ontzettend leuke uitdaging is dit!Een driejarige is geen baby meer die nog helemaal niets van hele Sint gebeuren begrijpt.
Voor een baby en een dreumes koop je uiteraard leuke cadeaus, maar deze worden uitgepakt zonder dat het kind enig benul heeft van de gelegenheid. Een stuk inpak papier is veelal mooier dan het hele cadeau. Dit heeft overigens ook zijn charme, al is het maar voor de ouders!

Maar nu, met drie jaar, is het kindje op een leeftijd dat het begrijpt wie Sinterklaas en zijn Pieten zijn en dat deze personen pakjes brengen. Het kind is volop in de fase dat niets raar is en gaat absoluut nog geen vragen stellen over pakjes die door de schoorsteen gaan en hoe dat allemaal kan. Het is een groot feest voor een kind van deze leeftijd en hoe leuk is het om dit feest mee te vieren!

Bekijk hier de leukste Sinterklaascadeaus voor een 3-jarige >>

Het kind is nog wel wat te klein voor eindeloze gedichten en ingewikkelde surprises, dus daar kan beter nog een jaar of wat mee gewacht worden om teleurstellingen te voorkomen.
Eventueel gaan de volwassenen, als het kind in bed ligt, door met surprises en gedichten.

Voor een drie jarig kind zijn er geen goedkope of dure cadeaus, er zijn alleen maar cadeaus! Dus hoe meer hoe beter! Geef veel kleine pakjes in plaats van 1 grote.

Zorg er wel voor dat het feest niet te lang gaat duren en dat het kind niet te moe is als het Sint gebeuren losbarst. Als een kind nog een middagslaapje doet, is het na dat slaapje een uitstekend moment om pakjes ‘avond’ te vieren. Als het kind niet meer slaapt is een beter tijdstip aan het begin van de middag. Zo kan er, nadat alles is uitgepakt, ook nog gespeeld worden met alles en wordt de dag niet huilend en overstuur afgesloten.

Blijkt de berg cadeautjes toch wat te veel na het feest, ruim dan een deel van de pakjes op voor een later moment. Het speelgoed is dan weer helemaal ‘nieuw’ voor het kind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *