Sinterklaas cadeau baby

Sinterklaas cadeau baby

Sinterklaas cadeau voor een baby:
Sommige mensen vinden het onzin om een Sinterklaas cadeau voor een baby te kopen, want waarom zou je dat doen? Zo’n baby begrijpt nog toch helemaal nog niets van cadeaus en al helemaal niets van een Sinterklaasfeest. Dit wordt pas leuk als een kind een jaar of drie is, aldus sommige mensen.
Tja, waarom vinden het dan wel leuk om een Sinterklaas cadeau te kopen en te geven aan een baby?
Allereerst kopen we zo’n cadeau als een herinnering voor later. Ongetwijfeld worden er foto’s gemaakt van Baby’s eerste sinterklaasfeest. Het is geweldig om die foto’s jaren later terug te zien en herinneringen op te halen uit die tijd.
Baby vond toen waarschijnlijk het inpakpapier het leukste, maar wat geeft dat? Dat is ook zo met de eerste verjaardag:daar begrijpt een kindje ook nog niets van en dan geven we toch ook een cadeau.
Verder kopen we een cadeau voor een baby voor Sinterklaas voor de ouders. Ouders vinden het geweldig dat hun kind erbij hoort en dat er aan hem of haar is gedacht en dat er aandacht is voor hun kind! De eerste Sinterklaas is bijna net zo belangrijk als de eerste verjaardag!
Wat voor cadeau we kopen is eigenlijk niet zo belangrijk. Uiteraard moeten we denken aan de veiligheid van een present voor een klein kindje als je speelgoed koopt. We gaan dus wel iets kopen wat bij de leeftijd van het kind past. Of het cadeau duur is of niet maakt helemaal niet zoveel uit.
Afgezien van speelgoed is een boek ook een hele leuke herinnering. Als we er dan nog een persoonlijke tekst in schrijven kan het kind later ook zien van wie hij of zij dit boek heeft gekregen.
Nuttige cadeaus geven is ook altijd goed. Een pyjama, sloffen of een schilderijtje voor in de kinderkamer doet het altijd prima.
Kortom, ook een baby kan blij verrast worden met Sinterklaas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *